Opfrislessen

Opfrislessen volgen?

oax5s4-300x300Ziekte, onzekerheid, ouderdom of jaren niet meer achter het stuur hebben gezeten omdat je partner altijd rijdt? Neem dan een opfriscursus! In deze cursus nemen we de basis door en alleen de onderdelen waar je moeite mee heb. Volg dan een aantal opfrislessen bij onze rijschool. Met een goed gevoel achter het stuur gaan, dat je het autorijden helemaal beheerst tot in de puntjes.

Met een goed gevoel achter het stuur

Het maakt niet uit hoe oud je bent voor een opfriscursus. Een opfrisles kan bestaan uit het oefenen van een specifiek onderdeel, bijvoorbeeld de snelweg of meer een algemeen karakter hebben. Wij vinden het belangrijk dat je op een rustige en veilige wijze de onderdelen kunt oefenen waar je moeite mee hebt. Onze coachende wijze van lesgeven is zeer geschikt voor het leren met zelfinzicht zodat ook zonder de instructeur met vertrouwen en plezier weer kan worden gereden. In overleg bepalen we hoeveel lesuren je nodig hebt. Ook hier komen wij naar jou toe.

Offerte aanvragen

Wil je je direct aanmelden bij ons? Dan kun je via het onderstaande formulier direct een offerte aanvragen. Zodra we je verzoek hebben ontvangen zullen we zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. In overleg zullen we een proefles inplannen zodat we je precies kunnen vertellen hoeveel lessen je nodig hebt. Alvast bedankt voor je interesse!

Een moment geduld aub.