Rijopleiding in stappen (RIS)

De rijopleiding in stappen (RIS)

De Rijopleiding In Stappen (RIS) is een methode van rijles geven die meer structuur biedt. RIS is onderverdeeld in vier modules:

  1. Je leert tijdens deze module de auto te beheersen en bedienen . De afsluitende toets wordt afgenomen door de RIS-instructeur van je eigen rijschool.
  2. Je leert een aantal eenvoudige bijzondere manoeuvres en om te gaan met verkeerssituaties. De afsluitende toets wordt afgenomen door de RIS-instructeur van je eigen rijschool.
  3. Je leert de moeilijke bediening, beheersing, manoeuvres en situaties. De afsluitende toets is de Tussentijdse Toets die wordt afgenomen door een examinator van het CBR.
  4. Je leert veilig en verantwoord te rijden, bijvoorbeeld bij gladheid. De afsluitende toets is het praktijkexamen die wordt afgenomen door een examinator van het CBR.

Voordelen van RIS samengevat

  • Hoger slagingspercentage.
  • Je kunt na het behalen van het rijbewijs veiliger autorijden.
  • Duidelijke structuur met modules, stappen, handelingen en scripts.
  • Je werkt zelfstandig aan het leren van de scripts.
  • Door de leerlingkaart en de 3 toetsen voor het rijexamen weet je hoe je ervoor staat. Je weet waar je nog aan moet werken, maar je weet ook wanneer je er klaar voor bent. Zo ga je zelfverzekerd op voor het praktijk examen.

Offerte aanvragen

Wil je je direct aanmelden bij ons? Dan kun je via het onderstaande formulier direct een offerte aanvragen. Zodra we je verzoek hebben ontvangen zullen we zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. In overleg zullen we een proefles inplannen zodat we je precies kunnen vertellen hoeveel lessen je nodig hebt. Alvast bedankt voor je interesse!

Een moment geduld aub.